MID «Smile»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mid(Markus Robam ja Mihkel Robam)
Mid(Markus Robam ja Mihkel Robam) Foto: Markus Robam

 

Eesti Laulu finaalis osaleb MID lauluga « Smile».

Iseloomustage oma muusikakollektiivi?

«Oleme vennad kel on mõlemal pikk muusikaga seotud minevik (laulmisega oleme mõlemad juba lasteaias algust tegelenud, koos oleme Tallinna Poistekooris laulnud ja Mihkel juba varasest noorusest ka tšellot ja kontrabassi õppinud) ning nüüd viime need möödunud kogemused üheks. Alustasime muusika kirjutamist paar aastat tagasi koosseisuga Rustpack, mis nüüdseks on lõpetanud. Tekkis ruum vendade duole MID ja bändi esimese demo esitasimegi Eesti Laulule,» räägib Markus Robam kollektiivist Mid.

Mille poolest on teie lugu just Eesti Laul?

Meie laul kannab endas positiivset sõnumit. Rasketel aegadel on eestlased ikka pead püsti hoidnud ja proovinud vapralt edasi liikuda. Oma lauluga tahamegi seda jätkuvalt propageerida. Olgem rõõmsad ja naeratage rohkem.

Kellega kavatsete lavashow ja kostüümide loomisel koostööd teha?

Meil on väga palju toredaid kaasamõtlejaid ja kärajaid. Koos nendega saime ka hiljuti valmis video meie Eesti Laulule esitatud loole «Smile». Seda videot saab vaadata meie youtube'i lehelt (youtube.com/user/midistance).

Hääleta oma lemmiku poolt!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles