Rolf Roosalu «All & Now»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rolf Roosalu
Rolf Roosalu Foto: Erakogu

 

Eesti Laulu finaalis osaleb Rolf Roosalu lauluga «All & Now».

Iseloomustage oma muusikakollektiivi?

Rolf Junior (Roosalu) sündis 18. jaanuaril 1982. aastal. 11-aastasena jõudis Rolf Vanemuise teatri lavale Ü. Vilimaa lavastatud muusikalis «Oliver».

Lauljatee alguses karastus noor artist rohketel esinemistel kruiisilaevade erinevates programmides. Rolf on osalenud konkursil Kaks Takti Ette, kus ta pärjati publikulemmiku tiitliga.

Koos Markku ja Christina Tiidumaaga valmisid esimesed raadiosinglid.

Rolfi esimene kauamängiv «Ingel» sisaldas nii varasemaid raadiosingleid, eurolaulu hitti «One On One». Teine kauamängiv «Ööjanune» ilmus 2009. aasta detsembris.

Rolf on osalenud mitmetel erinevatel konkursitel ja saavutanud ihaldatud kohti nii Venemaal, Ukrainas, Bulgaarias, Maltal, Lätis, Itaalias jne.

Mille poolest on teie lugu just Eesti Laul?

Lugu on eestlaste poolt viljeletud ning kannab endas suurel hulgal positiivset kvaliteeti, mida ka ehk väljaspool kodumaa piire kuulata võiks.

Kellega kavatsete lavashow ja kostüümide loomisel koostööd teha?

Lavaline olemine saab olema äärmiselt õdus ja professionaalne. Viimane väljendub just eriti heades ja andekates muusikutes, kellega on mul au koos laval olla ja anda endast kõik. Riietus ja väljanägemine on vastav nii laulu, kui õhustikuga.

Hääleta oma lemmiku poolt!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles