Ithaka Maria läheb finaalile vastu enesekindlalt ja mõnuga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimehe sporditoimetuse favoriit kergemuusika meistrivõistlustel on Ithaka Maria.
Postimehe sporditoimetuse favoriit kergemuusika meistrivõistlustel on Ithaka Maria. Foto: Ülo Josing

Laupäeva õhtul selgitati Eesti Laul 2011 poolfinaalis välja järgmised viis artisti, kes võistlevad üksteise vastu 26. veebruaril koha pärast Eurovisioonil. Elu24 tegi juttu finaali pääsenud Ithaka Mariaga kohe pärast tulemuste teatavaks tegemist.

Mis oli esimene emotsioon kui tehti teatavaks, et oled pääsenud finaali?

Hea tunne ja rahulikuks läks mõne võrra. Ma olen väga tänulik kõigile hääletajatele ja žüriile ka, et nii läks.

Mis su team sulle ütles?

Team ei öelnud üldse midagi. Mina ütlesin neile, patsutasin neid rohkem. Olen neile super tänulik. Esiteks ei saa seda laulu teha ilma selle täpselt niisuguse meeskonnaga nagu see on.
Alates sellest seltskonnast, kes mul on laval, kellega see toodeti – Tomi, Kristo, Kaido, Borka. Saan seda teed edasi minna koos aktiivse publikuga. Ma olen hästi rõõmus.

Mis nüüd tuleval nädalal enne finaali ees ootab?

Kuigi ma nagu väga kriitiliselt vaatan neid oma esinemisi. Ja kasutan iga sekundit ja minutit nagu õppematerjalina, analüüsin. Tegemist on live momendiga, siin on omad võlud ja valu pole õige öelda, aga ettearvamatud nüansid ka ning see mulle just meeldib.
Mingit tohutut lihvi muusikalisest mõttes, et hakkan mööda hääleseadeid käima... ei tunne selleks esiteks vajadust ja arvan, et jätkan samas vaimus, eksperimenteerin ning tunnen end hästi seda lugu esitades.
Tuleb tunnistada, et see on raske laul ja olen uhke, et ma saan seda lugu laulda ja et see niimoodi välja tuleb. See on live moment ja ma arvan, et pigem ma sean oma vaimu valmis, et sellest mõnuga maksimumi võtta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles