Mihkel Robam: ärge laske pead norgu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mid(Markus Robam Mihkel Robam)
Mid(Markus Robam Mihkel Robam) Foto: Markus Robam

Ansambel MID pääses Eesti Laulu teisest poolfinaalist edasi 26. veebruaril toimuvasse finaali. Elu24 uuris Mihkel Robamilt bändi tegemiste ja Eurovisiooni kohta lähemalt.

Mida tähendab teile konkursil Eesti Laul osalemine?

Kuna minu ja mu venna bänd MID on noor alustav artist, siis see on väga hea alguspunkt ehk et sa saad kohe sellise suure toreda võistluse käigul endale palju uusi kuulajaid ja võibolla ka fänne.

Kuivõrd suur Eurovisiooni fänn sa ise oled?

Ma ei saaks öelda, et ma nüüd väga suur Eurovisiooni fänn olen. Samas mulle tundub, et ma vist olen jälginud kõiki Eurovisiooni võistlusi, kus Eesti osalenud on. Alates sellest kui Silvi Vrait ja Janika Sillamaa osalesid. Selles mõttes võib öelda, et ma olen äkki siis fänn.

Milline on su enda läbi aegade lemmiklugu eestlaste esituses?

Raske öelda, saate proovis nägin Ithaka Mariat ja Peeter Pruulit ning siis hakkas kohe kummitama «Mere Lapsed», sest see oli nende ja Tomi Rahulaga koos tehtud lugu. Ei ole ühtegi kindlat lemmikut, aga aeg-ajalt mõned neist Eesti finaallugudest hakkavad kummitama küll.

Mis teil hetkel veel muusikaliselt käsil on?

Hetkel näeme tulist valu sellega, et saaks hästi palju uusi ja toredaid lugusid välja lasta. Et meie uued kuulajad saaksid neid kuulama hakata. Paneme need järgmisel nädalal oma Myspace’i ja Facebooki lehele üles. Eks siis saab näha kui palju kuulajaid meile juurde tuleb või mitu vähemaks jääb.

Palun nimeta kolm fakti, mida iga eestlane teie ansambli kohta teada võiks.

1. Me oleme vennad – Mihkel ja Markus Robam.

2. Oleme terve elu muusikat teinud ja muusika on meie kirg.

3. Tahame kõigile positiivset maailmavaadet näidata.
 

Mis on teie jaoks positiivne maailmavaade?

Võtke elult kõik mis võtta annab ja ärge laske pead norgu.

Milline lugu on sinu isiklik lemmik Eesti Laulu 2011 konkursil?

Mida aeg edasi, siis järjest rohkem on meeldima hakanud Sõpruse Puiestee lugu «Rahu, ainult rahu». See on selline väga positiivne laul.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles