Ott Sepp: kui on alla miinus kahekümne, siis juhin saadet mobiili kaudu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laulu saatejuhid
Eesti Laulu saatejuhid Foto: ERR

Laupäeval toimub Eesti tähtsaima laulukonkursi Eesti Laul 2011 finaal. Lisaks poolfinaale juhtinud Piret Järvisele ja Lenna Kuurmaale astub lõppkontserdil lavale ka Ott Sepp

Ott Sepa sõnul tema aga suure külmaga kohale ei saabu: «Kui on alla miinus kahekümne, siis mina välja ei tule ja juhin saadet mobiili  kaudu,» teatab ta. Korraldajad seda ei kinnita.

Neile, kes otsustavad võitja väljaselgitamist siiski kodust jälgida, lubab Eesti Laul 2011 režissöör Ove Musting haaravat telesaadet.  «Kasutame tänavuses finaalis paari efekti, mida Eestis varem tehtud ei  ole. Näiteks toome eetrisse telepildi kahest liikuvast kaamerast  
samaaegselt,» räägib Musting. Kokku on režissööri sõnul otse-eetrisse mineva telepildi eest vastutavaid inimesi üle kuuekümne.

Finaalile on oodata rohkelt publikut. Praeguseks on omaniku leidnud juba enam kui 1300 piletit ning saadaval on veel viimased pääsmed  esimesele rõdule. Piletid leiab Ticketpro ja Piletilevi müügipunktidest.

Lõppkontserdil astuvad üles kümme poolfinaalidest edasi pääsenud  artisti. Parim selgub Nokia Kontserdimajas žürii- ja rahvahääletuse tulemusel.

Eesti Laul 2011 finaal leiab aset 26. veebruaril Nokia Kontserdimajas.  Otsesaade algab kell 21.35 ETV-s.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles