Ithaka Maria võttis enne finaalkontserti aja maha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimehe sporditoimetuse favoriit kergemuusika meistrivõistlustel on Ithaka Maria.
Postimehe sporditoimetuse favoriit kergemuusika meistrivõistlustel on Ithaka Maria. Foto: Ülo Josing

Täna õhtul selgub, kes esindab Eestit Saksamaal Düsseldorfis toimuval Eurovisiooni laulukonkursil. Elu24 uuris Eesti Laul 2011 teisest poolfinaalist edasi pääsenud Ithaka Maria Rahulalt, kuidas on kulgenud ettevalmistused otsustavaks etteasteks.

Kuidas nädal möödunud on?

Eesti Laulu finaaliks on suur ja tubli töö meie teamil  juba ära tehtud. Pigem vajasin natuke omaette olemise aega ja nädala alguses sõitsingi sel puhul Pärnusse. Olen täielikult laetud ja valmis jagama oma energiat ja sõnumit kõigiga, kes seda vaid vastu võtta jaksavad:)

Mis proovides toimunud on? Olete veel kokku saanud, asju arutanud?

Eks ikka on ühtteist arutada, oleme teamiga maha istunud ja meie strateegia on keskenduda positiivsele! «Hopa'Pa-Reiga» pole olnud lihtsalt andmise tunnet, vaid seda lugu esitades tajun sünergiat publikuga - toimuks nagu mingi vastastikune ekstaasi  jagamine, fantastiline tunne!

Kuu ajaga on sinu Youtube’i videot vaadatud 180 000 korda, see pole päris tavaline siin Eestis..

Ma olen selles suhtes natuke mugav, et klikkidel ise silma peal ei hoia. Samas 180 000 on kuuldavasti arvestatav number nii lühikese aja jooksul. Näen iga 10 000 kliki järel, kuidas Tomil silmad põlema süttivad ja ta siiralt õnnelikuna numbreid hüüab.


Kuidas Vabariigi aastapäeva tähistasite?

Tähistasime klassikaliselt - kogunesime õhtul perega kokku, sõime jänest ja kõlistasime tagasihoidlikult klaase kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles