Videod: kuidas meeldisid Eesti Laulu vaheklipid?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Sepp Eesti Laulu vaheklipis
Ott Sepp Eesti Laulu vaheklipis Foto: ETV

Eesti Laul 2011 finaali vaheklippides mängisid erinevalt eelmisest aastast peaosa artistid ise ja seda täiesti teadmatult.

Nimelt said esinejad telefonikõne olematult jaapani telekanalilt, kes kutsus nad hotelli Imperial intervjuule. Intervjuud võttis neilt jaapanlaseks grimeeritud Ott Sepp.

ETV meelelahutussaadete toimetuse juhataja Mart Normeti sõnul sooviti teha midagi hoopis teistsugust kui eelmisel aastal. «Tegu oli väga hästi hoitud saladusega. Plaanist teadis vaid 5-6 inimest, kes elasid selle teadmisega 24 tundi päevas kuu aega järjest ega tohtinud seda  kellelegi avaldada,» kirjeldas Normet.

Klippide režissööri Rene Vilbre sõnul püsis idee saladuses lõpuni välja: kõik artistid, kes käisid jaapani televisiooniga intervjuul, võtsid samuti osa konspiratsioonikoormast enda kanda ning ei rääkinud seda teistele edasi. Tegemist oli kõigile täieliku üllatusega,» lisab ta.

Vahesketšid olid inspireeritud formaatidest nagu Noriko, Punk'd ja Borat.

Mullu lõbustasid televaatajaid Märt Avandi ja Ott Sepp klippidega «Pean saama Eurovisioonile, muidu suren 2010».

Hea lugeja, kuidas meeldisid vaheklipid sulle?
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles