Priit Pajusaar on rahul Eesti Laulu võitjaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLNPM02:EUROLAULU FINAALVÕISTLUS : TALLINN, EESTI,05FEB05-
ETV otsesaates valiti rahvahääletusega Eesti Eurolaul 2005. Selleks sai ansambel "SUNTRIBE" esituses SVEN LÕHMUSE lugu "Let`s Get Loud". Pildil SVEN LÕHMUS ja PRIIT PAJUSAAR
pl/ Foto PEETER LANGOVITS POSTIMEES
TLNPM02:EUROLAULU FINAALVÕISTLUS : TALLINN, EESTI,05FEB05- ETV otsesaates valiti rahvahääletusega Eesti Eurolaul 2005. Selleks sai ansambel "SUNTRIBE" esituses SVEN LÕHMUSE lugu "Let`s Get Loud". Pildil SVEN LÕHMUS ja PRIIT PAJUSAAR pl/ Foto PEETER LANGOVITS POSTIMEES Foto: PEETER LANGOVITS/PM/EMF


Eesti Laul 2011 võitja Getter Jaani «Rockefeller Street» kohta ütleb helilooja Priit Pajusaar, et laulu teostus on väga hea.

«Tegelikult ei tea keegi, mis seal Eurovisioonil edukas on või mitte,» ütleb Priit Pajusaar «Reporterile» antud intervjuus.
 
«Ma arvan küll, et täiesti õige valik sai. Tugev külg on see, et siin on mingi meloodia olemas, teostus on väga hea, laulja on armas, ilus ning ta saab oma osaga väga hästi hakkama. Getteril on miski olemas, mis artistil peab olemas olema selleks, et inimestele mõjuda.»

Pajusaar kohta Eurovisioonil ei soovi ennustada. «Me ei tea, mis seal juhtuma hakkab. Oleneb väga palju sellest, millised on ümber olevad lood, milliste lugude kõrvale satub meie lugu jne. Kui juhtub samalaadseid lugusid palju, on olukord pingelisem. Seda ei tea iialgi ette, milline lugu lööb läbi sellel aastal.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles