Outloudzi Stig Rästa lahkus Eesti Laulult nuttes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Outloudz
Outloudz Foto: etv,err.ee

«Ma ei ihanud seda võitu nii väga. Aga kui me finaali kahe hulka pääsesime, siis hakkasin muidugi mõtlema, et tore oleks ju kaheks nädalaks Saksamaale minna ja seal suhteid luua, kellelegi silma jääda,» räägib «Eesti laulu» konkursil teiseks jäänud Outloudzi solist Stig Rästa oma emotsioonidest Õhtulehele.

Peale «Eesti Laulu» võitja väljakuulutamist märkasid nii kohalviibijad, kui ka televaatajad Stigi tõeliselt pettunud nägu.

«Tema  veekalkvel silmi näidati teleks mitu korda ja väga lähedalt nii, et Stig varjas silmi lõpuks mingi paberiga,» pajatab  Outloudzi fänn.

Oma Facebooki lehel teatas Stig hiljem: «Ma ei ole päris kindel, miks ma sellist pettunud nägu tegin, aga ma ei ole pettunud, vaid rahul – seal Düsseldorfis ma ilmselt põruks selle igava looga. See pettumusenägu oli hetkeline – et miks nüüd siis niimoodi –, aga see läks üle juba teel lava taha. Sain aru, et mis siin ikka pettuda, kõik on tegelikult ülihästi.»

«Eurovisioonil me ei suudaks ilmselt oma vaikse hea lauluga konkureerida Balkanimaade šõuga, need ruulivad mu meelest juba kõik viimased aastad. Eelmine aasta oli küll erand, aga ma ei ennustaks endale mingit tohutut head kohta, kuna meie lugu on natuke alternatiivsem,» arvab Stig.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles