Elu24 Eesti Laulul! Kerli: see, mida teised sinust arvavad, on täiesti mõttetu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti laul 2017 teise poolfinaali salvestus, Kerli Kõiv
Eesti laul 2017 teise poolfinaali salvestus, Kerli Kõiv Foto: Erlend Štaub

Kerli astub looga «Spirit Animal» üles Eesti Laul 2017 teises poolfinaalis.

Kerli võistluslugu «Spirit Animal» räägib hingeloomadest ehk loomade energiatest, mis on eriti populaarsed indiaanlaste uskumustes. «Indiaanlased usuvad, et kui sa mõne teatud hingelooma energiat välja kutsud, saab see loom sulle sel moel oma väe anda. Enda loos räägin valgest tiigrist, hundist ja ussist. Eriti tugevalt saadab mind ennast alati valge tiiger.»

Eestis olles veedab lauljanna suure osa oma ajast metsas, mida ta kookonina kirjeldab: «Tunnen, et metsas on elu päris. Mida kauem seal olen, seda hullem tundub kõik muu. Metsas saan hingata ning ka mu looming voolab teistmoodi.»

Alles hiljuti 30. sünnipäeva tähistanud lauljanna rõhutab muuhulgas seda kui oluline on alati olla 100 protsenti autentne ning sina ise. «Hirmu kihtide eemaldamine on niivõrd oluline. Mis vahet seal on, mida teised sinust arvavad? See on täiesti mõttetu.» Samuti toonitab lauljanna, et ei tohi häbeneda ka oma tundeid, tuleb olla see, kes sa oled, ilma hirmuta.

Intervjuud Kerliga kuuled lähemalt videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles