ELU VÕIMALUS: 4. märtsil esineb Eesti Laulu finaalkontserdil …!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2017 finaalkontserdil Saku Suurhalli laval on Charlie!
Eesti Laul 2017 finaalkontserdil Saku Suurhalli laval on Charlie! Foto: Promopilt

Selle aasta alguses käima läinud suursugune Elu24 korraldatud staarikampaania Elu Võimalus, mis otsis järgmist andekat artisti või bändi rikastamaks Eesti muusikamaastikku on jõudnud lõpusirgele. Kampaania võitja, kes esineb 4. märtsil tuhandete inimeste ees Eesti Laul 2017 finaalkontserdil Saku Suurhalli laval on Charlie – PALJU ÕNNE!

Bänd kirjeldas kampaaniast osavõttes end nii:

Hei! Oleme Hele-Mai Mängel ja Ross Linnamägi ehk uus koosseis Charlie heade mõtete linnast ja tuleme teie ette oma esimese ahjusooja singliga “Rose Parade”. Laul räägib sellest, et püüeldes oma eesmärkide ja unistuste poole, tuleb ette paratamatult momente, kus tunneme, et me pole piisavalt tugevad, ent surudes maha kõik oma kõhklused ja hirmud, võime teha suuri tegusid. Meie oleme selle loo valmimisega esimese eesmärgi oma teekonnal saavutanud ning loodame teie abiga astuda järgmise sammu!

Oma võidust kuuldes kommenteerisid võitjad, et Saku Suurhalli laval esinedes, annavad nad endast 110 protsenti. “Meie jaoks on selline esinemine, nagu ka võistluse nimi ütleb, elu võimalus! Kuigi Charlie teekond alles algas, on võimalus esineda sellisel üritusel koos muusikute koorekihiga meie jaoks hindamatu väärtusega”.

Juba homme, kolmapäeval saad kampaania võitja edasistest tegevustest ja ettevalmistustest, kuidas nad oma suureks showks hakkavad valmistuma, kuulata MyHitsi hommikuprogrammist!

Samuti on Charlie homme, kolmapäeval ka Elu24 Live`is – jälgi meid kindlasti kell 12, kus lisaks Charliele on kohal ka Kerli Kõiv!

Kampaaniale laekus kokku pea 200 videot, millest vastasid tingimustele ja pääsesid edasi 150 artisti ja bändi. Konkurents oli äärmiselt tihe.

Finaali jõudsid 6 parimat, kellest kolm finaalipääsejat otsustas rahvahääletus ja kolm Elu24 kokkupandud žürii:

Steps to Synaps

Maie Reinomägi

Masquerade

Charlie

Hanna Veermäe

Reelika Sommer

Lõpliku otsuse võitja valimisel tegi Eesti Laulu ja Elu24 žürii.

Vaata kampaania võitja videot – mis arvad sina võitjast?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles