Elu24 Eesti Laulul! Alvistar Funk Association: soomlased on muide palju gruuvimad kui meie

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti laul 2017 teise poolfinaali salvestus.
Eesti laul 2017 teise poolfinaali salvestus. Foto: Erlend Štaub

Alvistar Funk Association astub looga «Make Love, Not War» üles Eesti Laul 2017 teises poolfinaalis.

Alvistar Funk Associationi solist Inga Kaare tunnistab, et ise ta haldjas siiski ei ole, kuid haldjakeelsed sõnad, mida ka nende võistlusloos kuuleme, jõuavad temani tema enda seest. Nii iga kord ja iga kord erinevat moodi. Sellele vaatamata jääb loo sõnum samaks - make love, not war.

Alvistar Funk Association viljeleb jazz funk'i ning koostööd tehakse selle žanri maailma tippnimedega. AFA peagi ilmuval albumil teevad kaasa näiteks sellised muusikud nagu Ari Hoenig (trummidel), Rob Brown (trummidel), Mark Berthoumieux (akordionil), Jukka Eskola (trompetil ja flüügelhornil) ja paljud paljud teised. Grupi basskitarrist Margus Alviste toob rahvusvahelisest koostööst rääkides välja põneva fakti, et kui eestlased peavad soomlasi veel tuimemaks kui endid, tuleb välja, et meie põhjanaabrid, vähemalt jazz funk muusikud, julgevad näiteks palju rohkem gruuvida kui meie.

Intervjuud Alvistar Funk Associationi liikmete Inga ning Margusega kuuled videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles