Iisraeli muusikaekspert: Horvaatia lugu on näiteks nii halb, et see saab kindlasti edasi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2017 melu. Alon Amir.
Eesti Laul 2017 melu. Alon Amir. Foto: Erlend Štaub

Alon Amir Iisraelist oli sel aastal üks Eesti Laulu žüriiliikmetest.

Alon on Eurovisioonil käinud ning enda riigi delegatsiooni jaoks töötanud juba üle kahekümne aasta. Ta oli osa ka võidukast Dana Internationali tiimist 1998. aastal. Samuti ei ole tema jaoks võõras mõne teise riigi žüriitöös kaasa lüüa. Eesti kõrval on ta tänuvu käinud Soomet abistamas, järgmised nimekirjas on Norra ning Bulgaaria.

Aloni arvates on olemas retsept ideaalse Eurovisiooni loo jaoks, kuid sellise formaadi nagu Eurovisioon puhul mängivad rolli ka taolised tegurid nagu režii ja heli ehk millisena võistluslugu inimeste teleekraanidele kuvatakse. Artisti puhul peab kogenud Eurovisiooni proff andekuse kõrval oluliseks ka isiksust. Millise mulje riigi esindaja ajakirjanikele jätab.

Samuti kommenteeris iisraellasest žüriiliige selleaastast Horvaatia võistluslugu ning lisas, et teinekord on miski nii halb, et sa tead, et sellel läheb hästi. Kuula videost lähemalt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles