Laura ja Koit: produktsioonitiim vabandas meie ees esimese proovi pärast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 leidis oma esimesel Kiievis oldud päeval üles ka Laura ning Koidu, kes kinnitasid, et neil läheb hästi ning esimeses proovis ilmnenud viperused käivad asjaga kaasas. 

Koit ning Laura tunnistavad ühest suust, et alates saabumisest on neil pidevalt midagi teha olnud. Tõeliselt raskeks pidavat minema alates tänasest, mil leiab aset eestlaste teine proov. Lisaks tähistavad tõelise euromöllu algust mitmed eelseisvad esinemised.

Esimesest proovist kõneledes rahustavad lauljad murelikud kaasaelajad maha ning kinnitavad, et proovis ette tulnud viperustest ei tasu heituda. Koidu sõnul on esimene kokkumäng alati kõige mustem ning lavashow lihvimise nimel mängitakse etteaste veel vähemalt kaheksa korda läbi.

Kuigi Eurovisiooni produktsioonitiim eestlaste proovi tõttu meie esindustiimi ees lausa vabandas, kinnitab Verona duo, et muretsemiseks pole põhjust ja kõik on hästi!

Vaata ka Elu24 videot ning galeriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles