Eurolaulikute kostüümide hall kardinal Kenneth Bärlin: Laural on kaasas 20 kleiti

Irene Tambek
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura ja Koit Euroclub-is.
Laura ja Koit Euroclub-is. Foto: Sander Ilvest

Laura Põldvere ja Koit Toome uhkete Eurovisiooni kostüümide stilistika taga on halli kardinalina stilist Kenneth Bärlin. 

Eurovisioonile Kiievisse lendasid Laura ja Koit juba 1. mail. Üritusi, mida lauluvõistlusega seoses tuleb väisata ja minikontserte, mida enne suurt 1. poolfinaali ja grandioosset finaali anda, on palju ning Kenneth Bärlini sõnul on Laura ja Koidu puhul kõigele mõeldud. "Laurale sai kõikideks üritusteks kaasa pakitud näiteks 20 komplekti," räägib Kenneth, kellele Eurovisooni-trall ei ole võõras - eelmisel aastal stiliseeris ta Jüri Pootsmanni. 

Stilisti sõnul sujus koostöö Laura ja Koiduga suurepäraselt, sest nad on omavahel head sõbrad: "Loksutasime kolmepeale kõik paika ning kuna me tunneme kõik üksteist juba pikka aega, oli mõistmine väga kerge." Ka lavakleidi valmimise kõrval oli Kenneth. "Laurale väga meeldib Viirpalu looming ning sellepärast valisimegi tema tegema lavakleiti ning avatseremoonia punase vaiba kostüümi. Samuti on Laura teiste outfit'ide suurtoetajad Monton ning Denim Dream ja Diesel. Koitu riietab Alexander Boutique."

Sarnaselt Laura ja Koidu meigikunstnikule, Kaia Triisale, teab Kenneth öelda, et enne ei ole midagi kindel, kui Eurovisiooni suurel laval ei ole proov ära tehtud ning ei ole näha, kuidas lava taust ning valgus kleidi ja välimusega mängivad. "Eurovisiooni kõige tähtsamad on just need 3 minutit, mis eetris ollakse. Me võime kõik enne lavale minemist kokku leppida ja välja vaadata, kuid tõde selgub alles seal. Varuvariante on alati vaja," kinnitab Bärlin ja lisab: "Kardinaalselt ei muudeta loomulikult midagi - kleit on puhuks valmis õmmeldud, aga vajadusel saab mängida detailidega." 

Kuigi on moeloojaid, kes arvavad, et Laura oleks pidanud lavale selga panema avatseremoonial kantud punase kostüümi, valiti Viirpalu enda soovitusel lavakleidiks just valge. "Peamine on, et artist oleks ise rahul ja tunneks end hästi," lisab Bärlin. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles