Eurotrall ja väike laps käivad üle jõu? Normet: Koit väsis nii ära, et loobusime esinemisest euroklubis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit ja Laura külastasid Eesti Suursaatkonda Kiievis.
Koit ja Laura külastasid Eesti Suursaatkonda Kiievis. Foto: Sander Ilvest

Eesti eurotiimi juht Mart Normet tunnistas, et kui meedias näeb Eurovisioonil vaid naeratavaid nägusid, siis tegelikult on kogu möll lauluvõistluse ümber kurnav nii lauljatele kui ka meeskonnale.

"Koit eile vangutas pead ja ütles, et tema ei kujuta ette, kuidas Stig siin vastu pidas. Kui Koidu-sugune inimene, kes on väljapoolne inimene ja Stig on introvertne, siis Koidul lõi väsimuse eile nii tugevalt ette, et me loobusime isegi euroklubis esinemisest eile õhtul, et mõlemad inimesed saaksid natukene puhata," rääkis Normet "Vikerhommikus", vahendab Menu

Normet lisas, et atmosfäär Eurovisioonil on väga kurnav, sest õhus on palju pinget ja närvi. Selleks, et natukenegi puhata, teeb Eesti eurotiim täna puhkepäeva ning juba homme on taas läbimängud: "Täna on selline päev, kus ma arvan, et meie artistid ei tõusegi voodist."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles