Elu24 video: Eesti eurofännid on konkursi väisanud pea 20 aastat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24'l avanes Kiievis suurepärane võimalus külastada Eestist pärit Eurovisiooni fänni Ivar Laeva sünnipäeva, kuhu olid kogunenud nii kodumaalt pärit kaaslased kui rahvusvahelise taustaga pikaaegsed sõbrad.

Eesti Eurovisiooni fännklubi asutaja Ivar Laev on Eurovisioonil käinud alates 2002. aastast ning mehe sõnul toovad teda sündmusele tagasi puhkusesoov ja vanad sõbrad. Kiievis on Ivar veetnud seekord pea kaks nädalat. "Tegemist on tõeliselt toreda linnaga ja kõik on väga taskukohane, nii et miks mitte tulla kauemaks," sõnas sünnipäeva pidav eestlane.

Eesti fännklubi praegune president Martin Paberit selgitas, et Eurovisioonile tulevad fännid igal aastal tagasi mitmel põhjusel. Esiteks on ringkonnas väljakujunenud rahvusvahelised sõprussuhted ning pikalt reisil olles saab nautida kommunielu. Samuti loodetakse võistluse raames nii paljusid eri riike külastada kui võimalik. See tähendab seda, et Rootsi võiks sel aastal mitte võita..

Peol viibinud Iisraelist pärit Toby Lior Carmel väisab Eurovisiooni samuti juba mitmendat korda ning nii nagu eestlasi, toob tedagi konkursile tagasi sellel valitsev õhkkond. Eesti laulule ennustab mees kindlat edasipääsu ning kohta vähemalt esikümnes.

Kuula videost lähemalt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles