Räppar Cool D: pilt teeb alati viletsa loo paremaks

Jaanika Vilipo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 stuudios käisid külas «eurospetsid», et hinnata Eurovisioon 2017 teisel poolfinaalil ülesastuvaid esinejaid. Loe ja vaata videot, mida arvasid Lauri Pedaja, «Prooviabielu» Helen ja räppar Cool D Austria eurolaulust, «Running On Air», mida esitab Nathan Trent.

Lauri Pedaja rõõmustas, et tal on Austriat esindava lauljaga samal päeval sünnipäev – see kindlasti annab loole plusspunkte. Helen nimetas Austria lugu peavooluks, mis Cool D jaoks ei ole mingi argument: «Kui lugu on liiga sarnane teistega, siis ei torka ta nii hasti silma», arvas räppar. Lauri arvates on selliseid lugusid maailmas vähemalt paarkümmend tükki. Helen jällegi jagas mõtet, et sellised lood, mis «midagi meenutavad», tekitavad hea ja turvalise tunde. Üldjoontes peeti lugu positiivseks, aga mitte millekski eriliseks. Oma hääli stuudiokülalised Austria eurolaulule ei annaks.

«Alati teeb video viletsa laulu paremaks. Aga kui see asi toimub laval, siis peaks olema hea lavashow, et seda lugu üles pumbata», arvas Cool D.

Vaata täispikka videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles