Cool D: Kahju, et Eurovisioonil ei lubata enam paljast ihu näidata…

Jaanika Vilipo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 eurostuudios olid külas «spetsialistid», kes hindasid Eurovisioon 2017 teisel poolfinaalil ülesastuvaid esinejaid. Mida arvasid räppar Cool D, näitleja ja juuksur Lauri Pedaja ning «Prooviabielust» tuntud Helen Bulgaaria laulust, «Beautiful Mess», mida esitab Kristian Kostov, vaata videost!

Lauri teadis rääkida, et Kristian Kostov on hoopis Vene kodanik, kellele meeldib kõikvõimalikel lauluvõistlustel käia.

Cool D aga imestas, miks on sellel aastal nii palju unelaule. Räppari jaoks on Bulgaaria laul kuidagi «aeglase minekuga». Produktsiooni hindas räppar korralikuks. Eurostuudios tekkis elav arutelu sellel teemal, mida läheb vaja selleks, et Eurovisioonile lõppkokkuvõttes saada. Loomad, lapsed, habemetega naised, olid märksõnad, mis jooksid vestlusest läbi. 

Bulgaaria laul pani kiiremini lööma prooviabielluja Heleni südame, kes isegi vabal ajal kuulaks sellist muusikat.

Cool D pidas kahetsusväärseks, et Eurovisiooni lavale ei lubata enam paljast ihu näitama. Sõltumata ajast ja kohast, kui naised või mehed end lahti riietavad, siis see on asi, mis müüb. Lauri Pedajal oli selle kohta oma arvamus. Vaata täispikast videost siin!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles