Kellele pakub Eurovisiooni võitu Juhan Paadam?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Paadam
Juhan Paadam Foto: ETV

Varasem Eurolaulu peaprodutsent Juhan Paadam pakub Eurovisiooni võitu kas Itaaliale või Portugalile. Kui Paadam hoiab pöialt eelkõige Portugali Salvador Sobrali ballaadile «Amar Pelos Dois», siis Eesti suurima online-mängukeskkonna OlyBet hinnangul võtab 62. Eurovisiooni võidu Itaalia Francesco Gabbani lauluga «Occidentali’s Karma».

«Kõrgetele kohtadele, miks mitte ka esikohale, võivad pretendeerida ka Rumeenia, Bulgaaria, Rootsi ning õnnestunud esituse korral Belgia. Minu lemmik on siiski endiselt Portugal,» sõnas Paadam.

«Favoriidid lähevad finaalsaatesse favoriitidena. Neile ennustatud võimalused on jäänud püsima. Rõhutan siiski, et televisioon ja muusika pole päris sport. Live-esitusel on otsesaates eriline kaal,» lausus Paadam.

Kui veel enne poolfinaale pidasid ennustuskontorid Itaalia võitu mäekõrguseks, siis nüüd on favoriitide vahe siiski väiksemaks jäänud – Itaalia võidukoefitsient on OlyBeti ennustuste järgi 2,25 ning Portugali oma 3,25. Kahele favoriidile järgneb Bulgaaria võidukoefitsiendiga 4,5, seejärel tulevad Belgia, Rootsi ja Rumeenia laulud, kelle võiduvõimalusi ennustatakse juba esimese kolmega võrreldes oluliselt madalamaks.

«Eurovisioon on armastatud ja vihatud. Lauluvõistlus on ettearvatav ja ettearvamatu. Seda me ei oodanud. Koit ja Laura olid finaali jaoks küllalt head. Aga niisugune see Eurovisioon lihtsalt on!» täheldas Paadam.

«Tänavune Eurovisiooni lauluvõistlus jääb meelde punaste kleitide ja ballaadide rohkuse poolest. Seitsmes laulus, Rootsi numbrile lisaks, on autoritena kaasa teinud Rootsi muusikatööstuse professionaalid. See arv püsib viimastel  aastatel konstantsena,» märkis Paadam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles