Elu24 video: "pürotehnika ema" Ruslana lubab laupäeval tõelist Ukraina show'd (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäevases Eurovisiooni finaalis astub teiste hulgas üles ka ukrainlannast superstaar ning 2004. aasta Eurovisiooni võitja Ruslana. Elu24'l õnnestus lauljannaga enne laupäevast kontserti paar sõna vahetada.

Ruslana, kes hiljuti ka Eestit külastas, tunnistas, et eelmisel aastal Eurovisiooni vaadates tekkis temas déjà vu tunne. Lauljanna sõnas, et ta teadis täpselt, kuidas Jamala ennast enne võitja väljakuulutamist tundis ning kohati tundus talle, et ta ise on rohkem närvis kui Stockholmis viibiv Ukraina esindaja.

Naine tänas ka kõiki, kes eelmisel aastal Ukraina poolt hääletasid ning sellega toetust ukrainlaste iseseisvuse ning sõltumatuse suhtes üles näitasid. "Ukrainal oli Eurovisiooni vaja. Meie jaoks on ülioluline näidata maailmale, ilma propagandata, kes me oleme ja mida teha suudame."

Laupäevase finaali eel lubab "pürotehnika ema" tulla lavale 10 kg kaaluvas lavakostüümis ning tehniliste lahenduste kõrval kavatseb naine täita lava tõelise Ukraina energiaga! Kuula ka intervjuud!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles