Ennustusportaalid: Eurovisiooni võidab Itaalia, Portugal või Bulgaaria

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Francesco Gabbani ja «gorilla»
Francesco Gabbani ja «gorilla» Foto: Efrem Lukatsky/AP/Scanpix

Ennustusportaalide arvates on kõige suurem võimalus Eurovisioon võita Itaalial. 

Spordiennustusportaali Betsafe koefitsientide kohaselt on 13. mail Kiievis toimuva Eurovisiooni finaalvõistluse favoriit Itaalia lauluga "Occidentali's Karma", kelle võidu tõenäosus on 43%. Esikolmikusse jõuavad kihlveokontori sõnul ka Portugal ja Bulgaaria.

Varasem Eurolaulu peaprodutsent Juhan Paadam pakub Eurovisiooni võitu kas Itaaliale või Portugalile. Kui Paadam hoiab pöialt eelkõige Portugali Salvador Sobral ballaadile "Amar Pelos Dois". “Kõrgetele kohtadele, miks mitte ka esikohale, võivad pretendeerida ka Rumeenia, Bulgaaria, Rootsi ning õnnestunud esituse korral Belgia. Minu lemmik on siiski endiselt Portugal," sõnas Paadam.

OlyBet hinnangul võtab 62. Eurovisiooni võidu Itaalia Francesco Gabbani lauluga "Occidentali’s Karma". Kui veel enne poolfinaale pidasid ennustuskontorid Itaalia võitu mäekõrguseks, siis nüüd on favoriitide vahe siiski väiksemaks jäänud – Itaalia võidukoefitsient on OlyBeti ennustuste järgi 2,25 ning Portugali oma 3,25. Kahele favoriidile järgneb Bulgaaria võidukoefitsiendiga 4,5, seejärel tulevad Belgia, Rootsi ja Rumeenia laulud, kelle võiduvõimalusi ennustatakse juba esimese kolmega võrreldes oluliselt madalamaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles