Ole esimene, kes kuuleb! Teisipäeval ja kolmapäeval kõlavad esmakordselt kõik Eesti Laulu poolfinaalide lood

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2018 fotokollaaž.
Eesti Laul 2018 fotokollaaž. Foto: ERR

Sel teisipäeval, 19. detsembril ja kolmapäeval, 20. detsembril kella 10st hommikul 19ni õhtul kõlavad igal täistunnil maratonveebisaates esmakordselt Eesti Laul 2018 poolfinaalidesse pääsenud laulud.

Teisipäeval tulevad esitusele kõik 1. poolfinaali laulud ja kolmapäeval 2. poofinaali laulud. Ühtlasi selgub ka poolfinaalides esinemise järjekord, sest laulud kõlavad samas järjekorras, kuidas need tulevad esitusele ka poolfinaali saadetes veebruarikuus.

«Eelmisel aastal loodud kaks Eesti Laulu lisasaadet õigustasid end kuhjaga. Vaatajate ja kuulajate huvi oli suur ja põnevust jagus terveks kaheks pikaks päevaks,» kommenteerib Eesti Laulu tegevprodutsent Ermo Säks. «Veebisaated täidavad Eesti Laulu juures väga olulist osa - lisaks laulude avalikustamisele, saavad kõik artistid ennast eesti inimestele võrdsetel tingimustel tutvustada juba enne poolfinaale, mis on eriti vajalik uutele tulijatele, kellest vaatajad-kuulajad veel kuigi palju ei pruugi teada.»

Eesti Laulu kodulehel saab tutvuda ka poolfinalistide profiilidega, kust leiab artistide tutvustused, laulude sõnad, nendeeestikeelse tõlke, fotod ja palju muud huvitavat.

Iga tund mängivad laulud ette aga ka kõik olulisemad raadiod ning suuremad veebiportaalid.

Eesti Laul 2018 poolfinaalid toimuvad 10. ja 17. veebruaril.

Eesti Laul 2018 finaalkontsert toimub Saku Suurhallis 3. märtsil. Piletid finaalkontserdile on müügil Piletilevis. Pileti saad soetada SIIT. Peaproovi pileti saad soetada SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles