Dana International ja Aleksander Rõbak fännavad Aserbaidžaani Eurovisioonilugu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eldar & Nigar - Aserbaidžaani duo
Eldar & Nigar - Aserbaidžaani duo Foto: www.eurovision.tv

Kuulsad Eurovisioonivõitjad Dana International ja Aleksander Rõbak panevad Aserbaidžaani Eurovisiooniloole Running Scared suuri lootusi.

Duo Eldar & Nigar on korduvalt meenutanud ka ülihead emotsiooni hiljutisest Eesti külastusest ning professionaalset koostööd produtsent Tarmo Krimmiga, kes lõi duole video.

 
Ka paljud teised Eurovisioonil osalevad lauljad on lisaks Eesti kõrgetele šansidele ära maininud Aserbaidžaani duo head lavakeemiat ning meeldejäävat balladiviisi.

 
1998. aastal Eurovisooni võitnud Dana International sai Eldar ja Nigariga sõbraks ühel Eurovisoonipidudest ning ütles muuhulgas, et duol on suuri lootusi võiduks, kuna lauljate vaheline harmoonia ja teineteisemõistmine on täielik.

 

2009. aasta võistluse võitja Aleksander Rõbakiga sai duo kokku juhulsikult lavaproovide vaheajal. Rõbak, kes veetis aega koos Norra selleaastase esindaja Stella Mwangiga, polnud samuti kitsi oma kiitustega nimetades Eldar & Nigari laulu üheks selle aasta võimsaimaks.

 
Aserbaidžaan pääses hääletuse tulemusel teisipäeval esimesest poolfinaalist finaali.

Kuidas Sulle nende lugu meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles