Dana International: tahan lastelastele näidata, et käisin teist korda Eurovisioonil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dana International, Iisrael
Dana International, Iisrael Foto: SCANPIX

Iisraeli esindab Eurovisiooni lauluvõitlusel Dana International, kes võiti sama konkursi 1998. aastal lauluga «Diva». Dana on tulnud seekord Eurovisioonile lõbutsema.

«Mul läks elu väga kiireks. Sain palju reisida, erinevaid maid näha. See muutis mu teistsuguseks,» räägib Dana International «Ringvaatele», kuidas Eurovisioon tema elu muutis.

«Sest olen alles keskeas. Hakkan varsti vanaemaks saama. Enne kui vanaema saan, tahan lastelastele näidata, et käisin teist korda Eurovisioonil, enne kui vanamutika muutun,» ütles Dana põhjuseks, miks ta tuli lauluvõistlusele tagasi.

«Praegu on mul sellest täiesti kama. 13 aastat tagasi olin närvis, mõtlesin ainult laulule.Nüüd lihtsalt lõbutsen. See on tore üritus, siin on mõnus osaleda. Muidugi ma palun jumalat, et tuleksin esimeseks. Aga kui ka ei tule, pole midagi. Meil on lõbus,» lisab ta.

Dana ei ole teisi laule kuulanud. «Ma ei ole ühtegi eurolaulu kuulanud, ma ei taha kadestamist.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles