Eesti fännide juht: elagu Eesti, super ju!

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurofännid teise poolfinaali eel. Martin Paberit on vasakult teine.
Eurofännid teise poolfinaali eel. Martin Paberit on vasakult teine. Foto: Marko Tubli

Eesti Eurovisiooni fänniklubi presidendi Martin Paberiti hinnangul on Getter Jaani lootused juba igati täitnud, sest oluline oli jõuda finaali.

«Elagu Eesti, super ju,» hüüatas ta kümmekond minutit pärast tulemuste selgumist. «Pole praegugi kohale jõudnud, täiesti super tunne.»

Paberiti sõnul oli Eesti edasipääsu niivõrd kiire selgumine ootamatu, sest Moskvas kuulutati Eesti välja viimasena ja nüüd ei saanud ennast tulemuste jälgimisele häälestamagi hakata.

«Võtsime viimase lonksu kokat ja vaatasime, et Eesti lipp,» kirjeldas ta.

Paberiti väitel polnud edasipääs nii kindel midagi, sest proovid ei sujunud just kõige paremini.

«Aga vahetult pärast kõiki esinemisi olin kohalikega kontaktis ja küsisin sõpradelt ka ning öeldi, et Getter oli üks parimaid ning see andis väga lootust, et võib tulla ja tuligi,» rääkis ta.

Kuidas Eestil võib laupäeval minna, ei soovinud Paberit veel ennustada. Samas rõhutas ta, et Getteri esitusega tuleb nüüd igatahes rahule jääda.

«Pääs finaali oli põhiline – et ei lähe longud kõrvadega koju,» põhjendas ta. «Eesti on nii harva saanud seda tunda ja superelamus oli saalis olla, kui kõlab, et Eesti on finaalis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles