Leinatamm: Getter oli vokaalselt natuke ülemeelik

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Leinatamm
Tarmo Leinatamm Foto: Karli Saul

Kolmel eurovisioonil osalenud dirigent Tarmo Leinatamme sõnul andis Getter Jaani esinemisele poolfinaalis väikese tagasilöögi ülemeelik meeleolu, mistõttu läks vokaal natuke helistikust välja.

«Getter oli vokaalselt natuke ülemeelik ja kippus üle intoneerima, läks kõrgemaks, aga eks närvid ja noore inimese sees olev pauer ja jõud mängisid siin rolli,» rääkis Leinatamm Postimees.ee´le. «Aga ma usun, et laupäeval tuleb juba tunduvalt küpsem esitus» lisas ta.

Leinatamm ennustab Eesti eurolaulule suurt edu ka finaalis ning ta ei välista isegi esikohta, kuigi Eesti praegust majanduslikku situatsiooni arvestades poleks võit tema hinnangul eriti hea lahendus. «Lugu on võitu väärt küll, aga meie eelarve ei elaks seda ilmselt üle» lisas ta.

Esimest poolfinaali Leinatamm ei näinud, kuid teine oli tema arvates üldjoontes üsna kahvatu. «Ühtegi lugu meelde küll ei jäänud. Enamik olid sellised punnitatud eurolood. Lõhmus on lihtsalt andekas inimene – tal tulevad head lood lõdva randmega. Kift poplugu on,» leidis ta.

Veel meeldivad Leinatammele Itaalia ja Suurbritannia lugu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles