Video: eestlased loobusid finaali tõttu pidutsemisest

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sageli teenimatult tagaplaanile jäävad Getter Jaani taustalauljannad ja tantsupoisid kirjeldasid finaali jõudmist ja poolfinaalis kogetud ülivõrretes, kuid rõhutasid, et pidutseda veel ei saa ja tuleb hakata valmistuma finaaliks.

«Megaäge ja hea oli, tunne oli see, mis peab olema, hästi,» kirjeldasid Eghert-Sören Nõmm, Marilin Kongo ja Anna Põldvee ühiselt.

Proovidega võrreldes oli nende hinnangul suurimaks muutuseks, et läbi kõrvamonitoride oli kuulda publiku huilgamist ja kaasaelamist.

Kõik lisasid, et publiku kuulmine nende esinemist ei seganud ning see oli hoopiski äge ja mõnus.

«Publik oli fantastiline, see oli meeldiv ja energiarikas tunne,» võttis Nõmm esinemise kokku.

Kongo sõnul polnud finaali jõudmine küll üllatav, kuid samal ajal tuleb aru saada, et midagi kindlat polnud ja kõike võis juhtuda.

«Seda ma tõesti ei oodanud, et esimesena tuleb, sai kohe edasi liikuda õhtuga,» sõnas Kongo. «Pinge läks maha ja sai käed üles tõsta. See tundus nii õige.»

«See oli nii äge, uskumatu,» lisas Nõmm.

Nõmm jäi taustatantsijate tehtuga rahule, kuid ta lisas, et finaaliks võivad tulla väikesed muutused, kuid enne peab esinemist analüüsima ja praegu on nad poolfinaalis tehtut vaid korra näinud.

«Alati saab kõike paremaks muuta,» sõnas ta.

Nii Põldvee kui ka Kongo rõhutasid, et pidutsemiseks on aga veel vara, sest tuleb puhata ning hakata finaaliks valmistuma ja keskenduma.

«Ei taha proove ohtu seada, pigem magame ära ja küll laupäeval pärast finaali, praegu on vaja tööd teha ja keskenduda,» nentis Kongo.

Nõmm nentis siiski, et poisid kavatsesid tunnikeseks välja minna, kuid ta lisas ka, et kindlasti mitte kauemaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles