Ennusta, kes võidab Eurovisiooni lauluvõistluse 2011!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jedwardsi kaksikud
Jedwardsi kaksikud Foto: SCANPIX

Laupäeval, 14. mail toimub Eurovisiooni lauluvõistluse 2011 suur finaal! Ennusta võitja!

56. Eurovisiooni lauluvõistluse esimesest poolfinaalist pääsesid  finaali Serbia, Leedu, Kreeka, Aserbaidžaan, Gruusia, Šveits, Ungari, Soome,Venemaa ja Island.

Teisest poolfinaalist pääsesid finaali Eesti, Rumeenia, Moldova, Iirimaa, Bosnia ja Hertsegoviina, Taani, Austria, Ukraina, Sloveenia ja Rootsi.

Finaalis olid juba eelnevalt endale koha kindlustanud viis suurriiki - Prantsusmaa, Inglismaa, Hispaania, Itaalia ning korraldajamaa Saksamaa.

Ennusta, kes neist võidab Eurovisiooni lauluvõistluse 2011!

Õigesti vastanute vahel loosib Elu24 välja eksklusiivse spa paketi tõelises idamaises oaasis Tallinna kesklinnas - THAI ROSE SPA.

Loosi lähevad:

Traditsiooniline Thai õlimassaaž

Sametine Siam - Thai selja-, käte-, pea- ja õlavöötmemassaaž

Kerged jalad - lõõgastav jalamassaaž

Varem Tallinna kesklinnas Stockmanni lähistel asunud Thai Rose SPA kolis mõnda aega tagasi uutesse, luksuslikult sisustatud ruumidesse aadressiga Aia 4/Vana-Viru 13 (WW Passaazˇi vastas). Pidulik avaüritus toimus mitmete tuntud prominentide osavõtul 7. detsembril, 2010.

Thai Rose SPA on Tallinnas tegutsenud üle nelja aasta. Nagu spa-salongi nimetus viitab, on ettevõte lipukirjaks idamaised hoolitsused. Kogenud ja professionaalsed tai meistrid pakuvad võimalust nautida traditsioonilist tai massaaži, tai aroomi- või õlimassaaži, tai jalatalla punktmassaaži ja muid unikaalseid hooldusi. 

Lisaks erinevatele tai massaaži liikidele pakub spa-salong ka kosmetoloogi-, juuksuri-, maniküüri- ja pediküüriteenuseid ning luksuslikke kehahooldusi. Teenuste valikus on ka mitmeid spaaprogramme nagu Anti-stress, Slim, jne.

Vaata lisaks SIIT.

Saada oma vastus: toimetus@elu24.ee; märksõnaks VÕITJA

Ära unusta lisada oma nimi, meiliaadress ja telefon, et saaksime Sinuga võidu korral ühendust võtta.

Kommentaariumisse võid lisada oma arvamuse lemmikust ning põhjendada valikut. 

Eurovisiooni lauluvõistluse finaal laupäeval, 14. mail kl. 22:00 ETVs

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles