Purga: žüriile tehtud etteaste läks korda

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heidy Purga
Heidy Purga Foto: Jelena Rudi

Eesti Laulu produtsendi Heidy Purga sõnul oli eile õhtul žüriile läinud etteastes paar mikroapsakat, kuid on tõenäoline, et keegi peale Eesti enda esinduse neid ei märka.

Eesti eurolauljad tegid eile kaks proovi: neist esimene nö soojenduseks, kuid teist proovi nägid riiklikud žüriid, kes teevad oma otsuse just selle etteaste põhjal.

«Peame esitust kordaläinuks, seal oli tõesti paar minimaalset mikroapsakat, mida näeme ehk vaid meie ja teised ei märkagi, sest oleme esinemist mitukümmend korda vaadanud ja tegeleme niivõrd pisidetailidega,» selgitas ta. «Muidu võib rahule jääda ma usun.»

Purga sõnul oli nii eile kui ka täna Eesti esituse juures peamine see, et noored tunneksid ennast laval lõbusalt.

«Vaja on sellist elusat olemist ja head energiat ning see oli olemas,» lisas ta.

Purga rõhutas ka, et finaali jõudmine oli väga oluline ja esinejatele suureks kergenduseks, sest Eestis on Eurovisioon inimeste jaoks väga olulisel kohal.

«Võistlus läheb inimestele korda ja see tekitab esinejates pingeid, et kas suudavad neid suuri ootusi täita,» sõnas Purga. «Põhiline oligi see, et edasi saada.»

Eurovisiooni finaal algab täna kell 22.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles