James Bagatel: kaverdasin Eesti laulu, sest see sobib mu stiiliga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Bagatel
James Bagatel Foto: Youtube

Eesti eurolaulu «Rockefeller Street» kaverdamisega Youtube'is tuntust kogunud britt James Healless artistinimega James Bagatel soovib alustada lauljakarjääri ning ammutab inspiratsiooni tänavusest Eurovisioonist.

52-aastase Lancashire'is elava viie lapse isa rokilik versioon Eesti eurolaulust on kogunud üle 16 000 vaatamise, kirjutab Lancashire Evening Post.

«Minu meelest on suurepärane, et mu esitus on nii populaarne ja inimesed kommenteerivad, et see on isegi parem kui originaal. Minust on kirjutanud Eesti uudistesaidid ja ühendust võttis isegi üks telesaade. Minu jaoks oli see kõik suur üllatus,» rääkis James.

Mehel kulus video valmistamiseks kolm päeva. Jamesi eesmärk on promoda enda albumit ja ta kasutas Getter Jaani laulu kuulajaskonna suurendamiseks.

«Paljud inimesed armastavad Eurovisiooni ja ma arvan, et 95 protsenti mu fännidest on eestlased. Sain esimese ööpäevaga 4000 klikki, mis on fantastiline,» sõnas ta.

«Valisin laulu «Rockefeller Street», sest see sobib mu stiiliga. See ei tähenda ilmtingimata, et toetan Eestit. Mängin kitarri ja laulan ning keskendun hetkel muusikale täiskohaga,» lisas mees.

Järgneva kolme päevaga plaanib muusik valmis saada kaveri Aserbaidžaani võiduloost «Running Scared»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles