Heidy Purga: ärge otsige draamat! Eestil läks ju väga hästi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heidy Purga
Heidy Purga Foto: Peeter Langovits

Heidy Purga sõnul tuleb vaadata mööda eile Eurovisiooni finaalis saadud eelviimasest kohast. Juba finaalvõistlusele pääsemine tähendab seda, et Eurovisioon läks igati korda.

Heidy Purga ütles Õhtulehele, et ärge kiskuge mingisugust draamat üles. «Mingisugust traagikat ja tohutut draamat ma selles küll ei näe. Eestil läks ju väga hästi. Väga oluline oli see, et me saime poolfinaalist edasi.»

«Väga raske on ennustada Eurovisioonil seda lõpptulemust. Oli suhteliselt üllatus, et Aserbaidžaan võitis,» ütles Purga.

Erinevate ennustuste kohta sõnas Heidy: «Võib-olla eelmine aasta oli see, kus ennustused Eesti eurolaulu osas kattusid»

«See on Eesti rahva tahe olnud, et Eesti osaleks Eurovisioonil,» rõhutab Purga. Seega võib ta lubada, et Eesti Laul tuleb ka järgmisel aastal.

«Ja ma usun, et Eurovisioonil osalemine on Eestil Laulu võitjale väga heaks kooliks, võimaluseks end näidata ja võimaluseks raha teenida. Seda ainulaadset võimalust tuleb kasutada, vahet pole, kuidas läheb.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles