Bedwettersi-Joosep: hoidsin kõvasti pöialt ainult Getterile!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joosep Järvesaar
Joosep Järvesaar Foto: Kaarel Tigas/SL Õhtuleht/Scanpix

Elu24 uuris, millised emotsioonid valdasid peale Eurovisiooni finaali meie kohalikke staare. Kas Getteri eelviimane koht oli šokk? Mis läks nihu? Miks me Euroopale peale ei läinud?

Bedwetters solist, Joosep Järvesaare suur ja ainuke Eurovisiooni lemmik oli Getter Jaani.

Joosep Järvesaar: Pean kahjuks tõdema, et olin Eurovisiooni finaalvõistluseks saavutanud joobeseisundi, mis ei lubanud mul adekvaatselt seda hinnata, ega objektiivselt mõõta Eurovisiooni artistide kvaliteeti.

Aga üleüldiselt pean kahjuks ära märkima tõsiasja, et mul puudus oma lemmikartist, kui selline. Võin öelda vaid seda, et hoidsin kõvasti pöialt Getter Jaanile ning lootsin, et teda oleks saatnud suurem edu kõnealusel konkursil.
 

Tulles tagasi küsimuse juurde, tahan veelkord rõhutada, et olen pragusel hetkel rohkem, kui ebaadekvaatne andmaks mingisuguseidki hinnanguid kogu Eurovisioonile tervikuna. Parema meelega kirjeldaksin seda, kuidas saavutasin selletaolise seisundi.

Asi juhtus nii:

Teostasin motoriseeritud kulgemist mööda Tallinn-Pärnu maanted, mis tipnes saabiumisega Pärnusse. Peale seda rakendasin termodünaamika 1.-3. seadust ning avasin pudeli, mille jaoks kulus ei rohkem ega vähem jõudu, kui üks kilodžaul.

Mõne jaoks on selline enegriaühik võib-olla liiga suur, kuid mis puutub minusse, siis leian, et pääsesin võrdlemisi kerge vaevaga. Lõpetuseks, pean kindlasti ära mainima, et veetsin ühe väga märkimisväärse õhtu/öö/hommiku vapustavas kevadises Pärnus ja ma armastan seda linna!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles