Superstaari-Teele: ootasin, et mingist hetkest hakkavad punktid voolama ja tuleb ja tuleb ..

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari kolmas stuudiovoor; Teele Viira
Eesti otsib superstaari kolmas stuudiovoor; Teele Viira Foto: Jelena Rudi

Elu24 uuris superstaari-Teelelt, kuidas neiu Getter Jaani esinemisega rahule jäi.

Kas sa Eurovisiooni jälgisid ning kuidas sulle Getteri esinemine meeldis?
Vaatasin. Getter oli hästi tubli ja vapper. Ma ei saanud aru kuidas see hääletamine niimoodi minna sai. Ootasin, et mingist hetkest hakkavad punktid voolama ja tuleb ja tuleb ja tuleb .. seda hetke ei tulnud, olin segaduses ja pettunud. Kuulutati nii palju ju, et nad on favoriidid ja pretendeerivad esikohale .. aga no kunagi ei tea ju mis juhtub.

Muidugi on see talle suur kogemus. Käisime täna Getteril lennujaamas vastas. Tantsupoisid tulid ikka sellise jutuga, et … Tulid ja ütlesid, et see kogu see kogemus oli nii vapustav.

Kõik said kõigiga hästi läbi ja need kontaktid ja .. No ja siis lava veel omakorda, ma ei kujuta ette kui olen sellisel laval, kust ei ole võimalik publiku lõppu näha. See on nii suur asi.

Getteri taustalauljana oleks olnud ka minul see võimalus, aga arvan, et tegin õige valiku. Usun, et elus läheb nii nagu minema peab ning kuna kaks suurt asja ühele ajale sattusid, siis valisin selle. Artistina saan siin saates end paremini näidata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles