Silvi Vrait: rahvahääletus ei otsusta, asjad pannakse paika mujal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvi Vrait
Silvi Vrait Foto: Lauri Kulpsoo

1994. aasta Eurovisioonil looga «Nagu merelaine» 24. koha saanud Silvi Vrait põrutab, et lauluvõistluse tulemused pannakse paika mujal kui rahvahääletusel.

«Minu 1994. aastal esitatud looga «Nagu merelaine», mis jäi samuti nagu tänavunegi Getteri lauldud lugu 24. kohaga eelviimaseks, on mõttetu paralleeli tõmmata. Niipalju küll, et väga head laulud ei satu alati etteotsa, vaid võivad olla ka keskel või lõpus,» räägib Vrait Õhtulehele.

«Ei maksa nii naiivne olla ja arvata, et rahvahääletus otsustab. Need asjad pannakse kusagil mujal paika. Kuna me seda tuvastada ei saa, siis ei maksa lasta ennast morjendada. Elus on tähtsamaid asju kui Eurovisioon, see koht ei tohiks teda kuidagi kurvaks teha,» lisa ta.

Vraidi sõnul andis Getter endast kõik ja kui sellest jätkus vaid selleks kohaks, siis mis teha. «Getter on armas noor inimene ja temal on kõik ees – selline algus on igati tore. Võidulaul oli aga igav laul, ma kuulsin seal ka palju paremaid laule. Ju oli hetkel kellelegi vajalik, et Aserbaidžaan võidaks, ma ei taha uskuda, et tervel rahval on nii mage maitse. See on nii läbinähtav.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles