Asi on otsustatud: Iiris & Agoh laval koos ei esine (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Laul 2018 poolfinaalis looga «Drop That Boogie» esinev Iiris & Agoh on värvikas duo, kes juba osadele võistluse fännidele võib-olla tuttav. Elu24 võttis noored muusikud ette ja uuris natuke täpsemalt, kuidas võistluslugu sündis. 

Iiris, kes publikule pisut tuttavam just omapärase lauluhääle ning eripärase imidži poolest, osaleb sel korral võistlusel koos Ago Teppandiga. Võistlusnimekirjas on nende nimed küll kõrvuti, ent lavale astub Iiris hoopis üksinda. Põhjuseks, nagu Ago ka ise ütleb: «Mina ei ole laval, ma oskan ainult «kidra» mängida». Lisaks arvab noormees, et hoopis Iiris on see, kes kitarr käes lahe välja näeb, ning seetõttu andis noormees töö neiule üle.

Kuigi Iiris elas ise mõnda aega välismaal, võib võistlusloo sünnikohaks siiski lugeda Eestit. Noored ja andekad muusikud said suvel kokku ning suurema vaevata sai lugu ka kirjutatud.

Kui palju aga mõjutas vahepealne elu Inglismaal Iirise laulukirjutamise oskust, vaata videost ise järele. 

Iiris
Iiris Foto: Madis Sinivee

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles