Kes on Miljardite kõige suurem naistemees?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Laul 2018 poolfinaalis looga «Pseudoprobleem» esinev Miljardid on omamoodi bänd, kes viljeleb alternatiiv- ja indie-muusikat. Elu24 uuris poiste käest järele, millest sai alguse Miljardid ning mis on eestlaste suurimad pseudoprobleemid?

Miljardid on vahva grupeering omanäolisi muusikuid, kes ajavad oma asja. Võib-olla on bändi kõige kuulsam liige just Marten Kuningas isiklikult, ent vahvaid selle on selles bändis veelgi. 

Muusikud  Marten Kuningas, Raul Ojamaa, Peedu Kass ja Kristjan Kallas teevad muusikat Miljardite nime all alates 2015. aasta juulist. Aga miks just Miljardid? Seda uurisime ka poiste käest ise järele. 

Lisaks mängis Elu24 poistega ühe vahva mängu, kus tuli valida: kes on bändi kõige vaimukam; suurem naistemees; julgem ja kõige suurem muretseja. Selleks et näha, kuidas poisid vastasid, vaata täispikka intervjuud Miljarditega.

Miljardid
Miljardid Foto: Herkki Erich Merila

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles