Elina Nechayeva 52-ruutmeetrine seelik õmmeldi jahmatava ajaga

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homse õhtu üks suurimaid favoriite Elina Nechayeva seisab laval kleidis, mille tegemiseks kulus rohkem riiet, kui mõne inimese terve korteri pindala. Millised on Elina emotsioonid finaali eel?

Elina esinemiskostüümi õmbles tema õmbleja, kusjuures seelik valmis kõigest ühe ööga. Üle lava laiuvas seelikus lauljanna õnneks ringi käima ei pea. Lavale viib seeliku valmis Eesti Laulu tiim. Elina läheb sokkis üle lava ning ronib seelikusse.

Laval olles Elina jaoks muid mõtteid pole: «Mõtlen ainult sõnumile, mida tahan anda edasi. See on peamine - kõik need tunded ja emotsioonid.» Hirme Nechayeval finaali eel pole: «Kui laul on hästi harjutatud, palju tööd tehtud, siis ühtegi hirmu pole. Aga eks laval peab olema ettevaatik, et ei koperdaks.» Ühte suurt hirmu tal pole, sest kõik on hästi ette valmistatud.

Finaali suurfavoriidile on Suurhallis pöialt hoidmas kõik tema lähedased. «Minu õpetaja, minu kallim, kõik on siin,» loetleb ta. Kui Elina Eesti Laulu finaali peaks võitma, on tema plaan pühapäevaks lihtne: «Ma lõpuks magan natuke kauem, naerab ta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles