Selgus, kes esindab Eestit tänavusel Eurovisioonil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Madis Sinivee

Eesti Laul 2018 finaali võitja on Elina Nechayeva lauluga «La forza».

Laupäeval, 3. märtsi õhtul pärjati Saku Suurhallis toimunud laulukonkursi Eesti Laul 2018 võitja. Kümnendat korda toimuva lauluvõistluse võitis Elina Nechayeva lauluga «La forza». Laulu autorid on Timo Vendt, Mihkel Mattisen, Ksenia Kuchukova ja Elina Netchayeva.

Valik kümne võistluslaulu vahel tehti kahes voorus. Esimeses liideti žürii poolt ja telefonihääletusel antud hääled ja nende põhjal pääsesid edasi superfinaali Stig Rästa, Elina Nechayeva ja Vajé.

Järgnevalt jagunesid kohad:

4. Sibyl Vane - «Thousand Words»

5. Iiris & Agoh - «Drop That Boogie»

6. Karl-Kristjan & Karl Killing (ft. WATEVA) - «Young»

7. Frankie Animal - «(Can't Keep Calling) Misty»

8. Evestus - «Welcome to my world»

9. Nika - «Knock Knock»

10. Eliis Pärna ja Gerli Padar - «Taevas»

Teises voorus jäi kolmandale kohale Vajé ning teiseks tuli Stig Rästa.

Esimeses voorus helistasid televaatajad kokku üle 71 000 korra.Teises voorus helistasid televaatajad kokku 62 000 korral.

Saku Suurhallis võistlust jälginud žürii lemmikus olid Elina Nechayeva, Sibyl Vane ja Frankie Animal.

Žüriisse kuulusid Helen Sildna, Maiken, Sten Teppan, Laura Prits, Ivar Must, Valter Soosalu, Girts Majors, Nicola Caligiore, Joana Levieva-Sawyer, Ole Tøpholm ja Marina Kesler.

Eesti Laul toimus sel aastal kümnendat korda, varasematel aastatel on võistluse võitnud Urban Symphony „Rändajad”, Malcolm Lincoln „Siren”, Getter Jaani „Rockefeller Street”, Ott Lepland „Kuula”, Birgit Õigemeel „Et uus saaks alguse”, Tanja „Amazing”, Elina Born & Stig Rästa „Goodbye To Yesterday”, Jüri Pootsmanni „Play” ning Koit Toome ja Laura „Verona”.

Elina sõidab maikuus Eestit esindama Eurovisioonile Lissaboni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles