«Ärapanija»: mida Ithaka Maria valesti ütles?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärapanija
Ärapanija Foto: Kanal 2

Pühapäevases Kanal 2 huumorisaates «Ärapanija» puhkes Mart Juure ja Peeter Oja vahel Eurovisiooni pärast suur riid.

Õiendamine Eurovisiooni ja Eesti tulemuse üle ei taha kuidagi lõppeda. Sel nädalal hakkas paukuma raskekahur, nimeks on tal Gyrcelea Ithaka Maria Rahula.

Tema sõnum oli väga lihtne, et jah, kuigi Getter oli väga tubli ja laulul polnud ka väga viga, on Eestis olemas üks laulja, kes on kohe palju parem.

«Minu poolest pange pealkirjaks kas või «hapud viinamarjad», aga vabandage väga - väita, et Eestil läks hästi, on   pehmelt öeldes naeruväärne,» ütles Ithaka Maria Õhtulehele.

«Ma vaatan sind ja salaja nutan,» ei mõistnud Oja, kuidas Juur midagi sellist esile tõsta saab. «Hämmastav, kui palju sul kurjust sees on. Mis sellel ütlemisel valesti on? Mis «Hopa'pa-reil» viga on?»

Õnneks lahenes riid pärast reklaamipausi.

Peeter sai oma vigadest aru, ta ei armasta enam laulu «Leto svet». Ta vabandas ka «Hopa'pa-rei» pärast. Ta ei lähe enam kaasa ažiotaažiga, mille Itahaka Maria on algatanud.

«Mardi sees ei ole kurjust. Meie ühine kompromiss-ettepanek on see, et unustame kõik selle riiu Eurovisiooni teemal ja «Leto sveti» ja «Hopa'pa-rei» ja «Rockefeller Streeti» ja järgmisel aastal saadame Eurovisioonile rahumeelse ja kunstiliselt täiusliku Evelin Ilvese, kes esitab omal valikul viiuli saatel ühe laulu, mille ta kevadeks ära õpib,» seletas Oja.

«See on siis kas «Leto svet» või «Hopa'pa-rei» tema omal vaikul,» lisas Juur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles