Benjamin Ingrosso: kes on see kuum Rootsi tantsumuusikatäht tänavusel Eurovisioonil?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrosso Foto: TT NEWS AGENCY/REUTERS

Rootsit esindab tänavu Eurovisiooni lauluvõistlusel Itaalia-Rootsi segaverd Benjamin Ingrosso lauluga «Dance You Off». Pala on tänase seisuga Eurovisiooni ennustustetabelis kuuendal kohal. 

Rootsi valis tänavusele Eurovisionile funky tantsuloo. Laulu esitab nägus 21-aastane popstaar Bejamin Ingrosso, kes on muusikat teinud juba üle kümne aasta. 

Benjamin Ingrosso sündis Danderydis ja on endise tantsija Emilio Ingrosso ja laulja Pernilla Wahlgren poeg. Ta on ka Swedish House Mafia bändi liikme Sebastian Ingrosso nõbu. Ingrosso on Itaalia päritolu nii isa kui ema poolt.

Noormees on mänginud ka erinevates muuskalides. Rootsis vallutas Ingrosso edetabeleid juba aastal 2011. Ingrosso võitis Rootsi teelsaate «Tantsud tähtedega» («Let's Dance 2014»). Saates tantsis popstaar koos profi-tantsijannast partneri Sigrid Bernsoniga.

 

LONDON!!! See you tonight on stage in 20 min ?? #danceyouoff #escparty

A post shared by Benjamin Ingrosso (@benjaminingrosso) on

 

☀️

A post shared by Benjamin Ingrosso (@benjaminingrosso) on

Vaata tänavust Rootsi eurolaulu SIIT:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles