10 põhjust, mis tõid Elinale koha finaalis (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Nechayeva
Elina Nechayeva Foto: SCANPIX

Millised kümme tegurit on aidanud meie eurolauljal tänavuste favoriitide hulgas püsida? Millega on võitnud Elina Nechayeva sellise arvu südameid ja koha finaalis. 

1. «La Forza» erilisus ja teistest 42st Eurovisiooni pingelisel võistlusel osalevast laulust erinemine. 

2. Elina Nechayeva lummav välimus, millega on kaunitar silma paistnud. Paljud ajakirjanikud viitasid, et Eesti esindaja ei peaks mitte ainult Eurovisioonil särama, vaid ka maailma iludusvõistlustel, kus kindlustaks endale kindlasti esikoha. 

3. Hoolimata noorusest ja kogenematust, Elina professionaalsus. See väljendub uskumatus eneseületuses kiirel ja pingelisel ajal, vastupidavuses ja sõbralikus ning avatud suhtluses fännide, korraldajate ja meediaga. 

4. Elina lihtsus. Alates Eesti delegatsiooni esindajatest ja lõpetades konkurentidest, kiidavad kõik Elina lihtsust ja heatahtlikkust. Mart Normet ütles tööd Elinaga iseloomustades: «Algusest peale on Elinaga kõik lihtsalt ja kergelt sujunud. Ta kuulab ja võtab kiiresti õppust.» Ka eelmise aasta võidulaul oli oma olemuselt imelihtne.

5. «La Forza» sõnum. Armastust ei ole maailmas mitte kunagi piisavalt. «La Forza» sõnade autorid Elina Nechayeva ja Ksenia Kutšukova sõnul on kannab laul armastuse sõnumit. Laulu muusika autorid on Mihkel Mattisen ja Timo Vendt.

6. Glamuur. Kuigi Elina on lihtne ja siiras on tema jõulises esituses aristokraatlikke jooni, mis annavad talle diiva väärikuse ja suurejoonelise sära. 

7. Meediakajastus. Ta on pakkunud huvi ja ta on osanud ootustele vastata. Eesti esindaja on euronädala jooksul jaganud enam kui 100 intervjuud kümnetele eri kanalitele. 

8. Kleit. Kahtlemata on ka kleidisaagal oluline osa meie tänavusel Eurovisiooni lool. Elina sai oma unistuste kleidi, millesarnast Eurovisioonil enne nähtud ei ole.

9. Perfektsus. Kõik on meie laulu ja lava-show'sse puutuv on noodist noodini ja valguskiirte langemise täpsusega paigas. 

10. Armastuse jõud ehk siirus. Elina laulab armastuse jõust, olles värskelt kihlunud ja täielikult armunud. See puudutab kõiki südameid üle maailma.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles