Finaali jõudnud Kadiah sai kleidimurest üle guugeldamisega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üks kuuest 16. veebruaril Eesti Laulu finaali jõudnud artistist, Kadiah tunnistas, et sai kleidi guugeldamise teel ja seetõttu oli tal üks mure vähem.

«Mul on niigi palju asju, mille pärast pablada,» selgitas Kadiah.

Kadiah ehk Kadi Poll töötab igapäevaselt TV 3 pressiesindajana.

Kadiah, kes ei ole kunagi nii suure rahvahulga ees laulnud, ütles enne esinemist endale, et ta peab rahulikult sisse hingama. «Naudi seda hetke. Proovi nii teha, et sa laulad seda laulu, mis sa ise kirjutasid, südamest, nendele inimestele, et see puudutaks neid. Kanna lihtsalt sõnumit edasi. Ja ma proovisin seda nii hästi teha, kui ma sain,» kinnitas Kadiah, kuid ei hakanud eitama, et ta siiski natuke närvis oli. Edu muusikuna võib tema  positsiooni kindlasti muuta. 

«Ma võtan seda kõike praegu veel väikeste sammudega. Vaatan, mis üldse saama hakkab. Kui tulevad mingid ägedad pakkumised, siis ma olen täiega käpp,» ütles lauljanna, lisades, et armastab oma tööd ning tema töökaaslased toetavad teda väga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles