Video ja galerii: lätlased valisid samuti euroloo välja ning tulemus pole sugugi halb!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Samal ajal kui eestlased valisid Eesti Laulu, selgitasid oma euroloo välja ka lõunanaabrid lätlased. Iisraeli sõidab indie-poppi viljelev Carousel looga «That Night». Vaata galeriist, mis finaalis toimus!

Läti eurolookonkursi «Supernova» pani kinni indie-duo Carousel, kuhu kuuluvad Sabine Žuga ja Maris Vasilievski. 2015. aastast tegutsenud ansambel võitis publiku südamed ühe rahuliku ja malbe, kuid siiski meeldejääva ja igati sümpaatse palaga.

Viimased kaks aastat pole lätlased Eurovisiooni poolfinaalist edasi pääsenud, nüüd on aga taas lootust paremale tulemusele.

Kuula lätlaste võistluslaulu:

Laupäeva õhtul selgitasid euroloo välja ka horvaadid. Neid läheb esindama inglitiivuline Roko lauluga «The Dream», mis on meie looga sarnaselt meesartisti esitatud power-ballaad. Vaevalt horvaadid meie Victorile aga erilist konkurentsi pakuvad.

Kui küsite miks, vaadake videost:

Eesti Laulu võitis rahvahääletuse tulemusel rootslane Victor Crone looga «Storm», mille autorite seas on Stig Rästa, Fred Krieger ja Vallo Kikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles