Ka põhjanaabrid valisid endale euroloo: soomlased saadavad Iisraeli kohaliku DJ

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka põhjanaabrid valisid endale euroloo: soomlased saadavad Iisraeli kohaliku DJ Darude ehk Ville Virtaneni
Ka põhjanaabrid valisid endale euroloo: soomlased saadavad Iisraeli kohaliku DJ Darude ehk Ville Virtaneni Foto: LEHTIKUVA / REUTERS

Kui juba varem oli teada, et soomlased saadavad Eurovisioonile DJ Darude, siis nüüd on selge ka lugu, mida ta seal esitab.

Soome euroloo valimine toimub sama süsteemiga nagu Venemaal - keegi kolmas osapool valib artisti välja ning hiljem tuleb ka lugu.

Kui vene rahvusringhääling valis end tänavusel Eurovisioonil esindama Sergei Lazarevi. Kuigi Lazarevi osalemine tehti teatavaks kuu aega tagasi, siis pole siiamaani teada, mis laulu ta esitab. Kuulduste kohaselt esitab ta laulu, mis on kirjutatud Filipp Kirkorovi ja Dimitris Kontopoulusi poolt ning mille produtsendiks on Ilias Kokotos. Lazarevi laul on võimas, eepiline ballaad, mille muusikat mängib sümfooniaorkester.

Soomel aga samu probleeme pole. Kui rahvahääletuse ja žürii valikul otsustati, et neid esindab Eurovisioonil DJ Darude ehk Ville Virtanen, siis nüüd on teada ka, mis laulu ta esitab.

Soome rahvusringhäälingu tellimusel valmistas Darude kolm laulu «Look Away», «Superman» ja «Release Me», millest esitamisele läheb esimene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles