Mihkel Ratt jäi Eesti Laulu konkursile loo esitamisega 10 minutit hiljaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõppes lugude esitamine Eesti Laul 2012 konkursile. Mihkel Ratt.
Lõppes lugude esitamine Eesti Laul 2012 konkursile. Mihkel Ratt. Foto: Viktor Burkivski

«See ei olnud pr-trikk, olen eelmistel aastatel ikka õigel ajal ja enne viimast hetke jõudnud,» põhjendas Eesti Laulu konkursile loo esitamisega hiljaks jäänud Mihkel Ratt ning kinnitas, et tema viimasel hetkel saabumine polnud seotud meediatähelepanu püüdmisega.

«Arvasin, et mul on terve detsember aega, sest kunagi oli jaanuar tähtaeg. Eile kui trummar helistas ja küsis, et kas meil ka midagi saata on, et homme kell kolm on tähtaeg, siis tõusin voodist üles, panin riided selga ja hakkasin öösel kiiresti loo lõikamisega tegelema,» rääkis Mihkel, et pala «Muutuste jõgi» oli tegelikult küll varem valmis, kuid vajas veel viimast lihvi ja õiget pikkust.

Ka mehe bänd pole veel päris valmis, nimelt puudub kollektiivil nimi. «Esineme minu nime all, meid on kokku viis ja eks me uuel aastal otsustame, mis kollektiivi nimeks paneme. Vaatame, kuidas sellel lool läheb,» muigas ta.

Eurovisioonile pääsemisest mees suurt numbrit ei tee. «Ma pole ühelgi aastal meelega sellist 3-minutilist eurovisiooniliku seadega poplugu kirjutanud. Teen seda, mis mulle meeldib ja arvan, et see ongi hea muusika alus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles