Noortebändi finalist Tenfold Rabbit valis Eesti Laulule elulised teemad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaader videost / Youtube.com

Äsja lõppenud Noortebändide konkursi finalist Tenfold Rabbit esitas oma loomingu ka Eesti Laulu konkursi žüriile hindamiseks.

Bändi liige Andres Kõpper saabus ETV majja lausa kahe muusikapalaga. «See on mõnusalt suure potentsiaaliga üritus ja meie muusikastiil sobib sellisele suurele lavale hästi,» põhjendas mees soovi Eesti Laulul osaleda. Esitatud laulud räägivad väga elulistel teemadel. «Esimene räägib elu paratamatusest. Kui ühel sõbrannal, kes oli õnnelik ja kelle elu oli tipp-topp, ühel hetkel see enam nii polnud. Teine pala räägib sellest, kuidas elus peab kõik asjad ära tegema, enne kui liiga vanaks jäädakse,» võttis Andres palade peamised teemad lühidalt kokku.

«Õnneks meil sellega probleeme ei tule, et lood oleks enne septembrit avaldatud, sest olemegi umbes sellest ajast bändi teinud,» oli mees lootusrikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles