Heidy Purga: see on traditsioon, et tuuakse viimasel minutil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõppes lugude esitamine Eesti Laul 2012 konkursile.
Lõppes lugude esitamine Eesti Laul 2012 konkursile. Foto: Viktor Burkivski

Täna lõppes lugude esitamine suurimale kodumaisele laulukonkursile Eesti Laul.

Pool tundi enne tähtaja kukkumist läks ETV fuajees tõsisemaks sebimiseks. Oma lugude esitamise olid viimasele minutile jätnud nii Liis Lemsalu, Artjom Savitski, Heini Vaikmaa, Rebecca Kontus, Tanja Mihhailova, Imre Sooäär kui mitmed teised. Kõige rohkem hilines aga Mihkel Ratt, kes tõi oma pala lausa kümme minutit pärast kella kolme.

«See on traditsioon, et tuuakse viimasel minutil,» ütles Eesti Laulu produtsent Heidy Purga Elu24-le ja kinnitas, et ka veidi pärast kella kolme toodud palad võetakse kenasti arvesse. «Eks me ikka näitame mingisugust inimlikkust üles ja arvestame väikese akadeemilise hilinemisega,» lisa ta.


Kokku laekus konkursile 159 pala, mille hulgast selgitab muusikaasjatundjatest koosnev žürii välja 20 parimat. Poolfinalistid tehakse avalikuks neljapäeva õhtul ETV saates «Ringvaade», mis algab kell 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles