Video: kas see on kõige veidram intervjuu, mis Victor Crone’iga tehtud?

Elu24
Copy
Veider Victor Crone’i intervjuu.
Veider Victor Crone’i intervjuu. Foto: Kuvatõmmis Youtube’i videost

Moskvast pärit ajakirjanik Anton Samsonov tegi «Eesti laulu» ajal Victor Crone’iga intervjuu, mis on nii veider, et ajab isegi Victori naerma.

Samsonov on suur Eurovisiooni lauluvõistluse fänn, kes on praegu juba Iisraelis Tel Avivis kohal. Eestis käis ta «Eesti laulu» ajal ning tegi enne finaalsaadet intervjuu rootslase Victor Crone’iga, kes hiljem teadupärast võitjaks osutus.

Samsonovi omapärased küsimused ja tugeva vene aktsendiga inglise keel teevad videointervjuust aga parajalt koomilise vaatamiselamuse.

Esiteks küsib Samsonov, kas «Eesti laulul» osalemine on Victori jaoks kogemus või väljakutse, mispeale muusik vastab, et natuke mõlemat. Victori vastuste peale kõlab Samsonovi suust iseloomulik «mkay...», mis jätab mulje, et ajakirjanik pole vastustega kuigi rahul. Ühel hetkel küsib Victor isegi üle, kas Samsonov pole vastuse üle õnnelik.

Teiseks küsib Samsonov, kas Victor tunneb ennast mugavalt, mispeale ei saa muusik täpselt aru, mille kohta küsimus käib.

Samsonov küsib ka Stig Rästa kohta, aga ka see küsimus jääb aktsendi tõttu arusaamatuks (kõlab, nagu Samsonov küsiks, kas Stig magab nagu eelmisel aastal).

Keelebarjäär ilmutab end taas, kui Samsonov küsib, mida tähendab eestikeelne sõna «meel». Victor on sõna kuulnud ja Samsonov ütleb talle selle tähenduse, aga rootslane ei saa jälle midagi aru ja jääb mõtlema.

Intervjuu võtab veelgi veidrama pöörde, kui Samsonov võtab nagu muuseas välja Vene luuletaja Aleksandr Puškini luulekogu eestikeelse tõlke ja palub Victoril seda ette lugeda. Kuidas on Puškin kuidagi Crone’i või «Eesti lauluga» seotud, jääb selgusetuks.

Video lõpetuseks proovib Victor ise vene keelt rääkida.

Vaata tervet intervjuud videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles