ELU24 TEL AVIVIS: «Jumal, see on nii piinlik!» Conchita Wurst vastab küsimusele Eesti euroloo kohta

Elu24
Copy

Eurovisiooni pressikeskust külastas Conchita Wurst, kes tõi Austriale 2014. aastal lauluvõistluselt võidu. Uurisime muusiku käest, kas ta Eesti eurolooga ka kursis on ning miks on oluline see, et Eurovisioon ka edasipidi toimuks?

Täna ilmus Conchita Wursti uus singel «To The Beat», mis muusiku sõnul räägib sellest, et kuna paljudel inimestel on rohkelt eriarvamusi, võtame me teiste arvamusi vahel liiga tõsiselt. «See lugu räägib sellest, et sa oled küll tänulik selle eest, mida keegi teine sulle ütleb, aga teed lõpuks asju ikkagi omal moel,» selgitas Conchita.

Kes on Conchita personaalne lemmik tänavuselt Eurovisioonilt? «Mul on mõned lemmikud…» jääb ta salapäraseks. «Siin on nii palju häid laule ja esinemisi. Väga võimekaid vokaliste. Nad on imehead,» rääkis laulja.

Elu24 uuris, kas Conchita on kursis ka Eesti eurlooga? «Jumal, see on nii piinlik. Ma olen nii paljusid kuulanud. Ma kuulan seda ka,» lubas ta.

Samuti rääkis ta intervjuus, kes võiks sel aastal Eurovisiooni lauluvõistluse võita? «Itaalia? Nad on ka inimeste lemmikud.»

Lisaks küsisime Conchitalt, miks on oluline see, et Eurovisioon ka edasipidi toimuks? «Sellepärast, et see on palju enamat kui lihtsalt lauluvõistlus,» vastas ta.

«See on lava, kus sul lubatakse alati olla just selline, nagu sa olla tahad. Jah, on küll mingid piirangud, et laval ei tohi olla enam kui kuus inimest ja nii edasi, aga vaatamata sellele võid sa laval teha seda, mida ise soovid.»

«Ma arvan, et muusika ja artistide mõte ongi luua emotsioone ja pakkuda inimestele meelelahutust. Ma arvan, et see on miski, mida Eurovisioon seni ka teinud on. Mulle meeldib näha seda, kui artist kasutab lava ära selleks, et öelda midagi tähendusrikast. Mistahes nende jaoks ka tähendusrikas on. Seda ma Eurovisiooni puhul armastangi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles